"Toldnyt er vores nyhedstjeneste, som holder jer opdateret med relevant nyt på toldområdet. Det kan f.eks. være nye regler, seneste domme og generel rådgivning."

Advokat Karin-Lis Sinding Jensen

NYT OM TOLD

direkte i din indbakke

 

Tilmeld jer Toldnyt, så er I altid up-to-date på nyt lovstof, domme samt afgørelser inden for told. I kan også læse om generelle toldemner, som typisk giver udfordringer i virksomheder ligesom jeres.

Ved I f.eks., hvordan de nye EU-toldregler – EU toldkodeks (UCC) – påvirker jeres virksomhed? De nye regler trådte i kraft den 1. maj 2016. Og virksomheder, der anvender toldordninger og procedurer, skal sikre, at de efterlever de nye krav. Det kan bl.a. betyde, at I skal opdatere jeres virksomheds bevillinger samt tilpasse IT-systemer, forretningsgange og arbejdsprocesser.  

Abonner på Toldnyt

Toldnyt udkommer 1 gang månedligt. Et årligt virksomhedsabonnement koster kr. 7.400,- (ubegrænset antal abonnenter indenfor virksomheden, alle med fri adgang til årets Toldseminar for op til 4 personer.

Det får du:

  • Toldnyt direkte i jeres indbakker

  • Adgang til arkiv med tidligere artikler og udgivelser

  • Årligt brush-up toldseminar – vægter som relevant efteruddannelse

Hvert år inviteres I til et brush-up kursus, hvor vi gennemgår det forgangne års ændringer på toldområdet, og belyser de problemstillinger, som typisk giver udfordringer.

Den nye EU Toldkodeks (UCC) er også ny for SKAT, derfor er det vigtigt at udfordre SKAT, så rammerne defineres gennem retspraksis.